Proizvodači

KOŠARICA

 x 
Košarica prazna

TRAŽI PO PRODUKTIMA

Airsoft trgovina HIT AIRSOFT

Uvjeti korištenja

 

1. Prodavatelj – Bogdan Trade d.o.o., Lovrenc na Dravskem polju 122, SI-2324 Lovrenc na Dravskem polju koji obavlja djelatnost maloprodaje airsoft robe na web stranici HIT AIRSOFT - www.airsoft-trgovina.hr.
2. "www.airsoft-trgovina.hr" - web stranica u vlasništvu Prodavatelja
3. Kupac - svaka osoba koja je nakon pregleda i odabira proizvoda izvršila registraciju svojih podataka te naručila proizvod
4. Korisnici "www.airsoft-trgovina.hr" – svaka osoba koja web stranicu www.www.airsoft-trgovina.hr koristi u svrhu ostvarivanja kupnje proizvoda oglašenih na istoj ili dobivanja informacija o pojedinom proizvodu
5. Online kupnja ili web shop – ostvarivanje kupnje proizvoda putem "www.airsoft-trgovina.hr"
7. Proizvodi – svi proizvodi koji su istaknuti na "www.airsoft-trgovina.hr" a koje je moguće kupiti putem web shop-a

1. Ovim Općim uvjetima online kupnje (dalje: Opći uvjeti) uređuju se odnosi između Korisnika "www.airsoft-trgovina.hr" Kupca i Prodavatelja, a u odnosu na uvjete i način naručivanja proizvoda, cijene proizvoda, načina plaćanja, jamstva, reklamacija i povrata, dostave, zaštite tajnosti osobnih podataka i druga pitanja vezana uz korištenje "www.airsoft-trgovina.hr" i online kupnje.

2. Ugovor o kupoprodaji proizvoda između Kupca i Prodavatelja zaključen je trenutkom narudžbe proizvoda.

3. Korištenjem "www.airsoft-trgovina.hr" smatra se da je korisnik iste upoznat s ovim Općim uvjetima te da iste prihvaća. Prodavatelj otklanja svaku odgovornost za sporna pitanja koja bi eventualno mogla proizaći iz razloga što Korisnik "www.awww.airsoft-trgovina.hr" nije pročitao Opće uvjete.

5. Kupac može biti samo punoljetna i poslovno sposobna osoba. Ugovor u ime i za račun maloljetnika i potpuno poslovno nesposobne osobe mogu zaključiti njihovi zakonski zastupnici ili skrbnici, a djelomično poslovno sposobne osobe ugovor mogu zaključiti samo uz suglasnost njihovog zakonskog zastupnika ili skrbnika. Za postupanje suprotno ovoj odredbi Prodavatelj ne snosi nikakvu odgovornost.

6. Korisnici "www.airsoft-trgovina.hr" dužni su dati točne, važeće i potpune osobne podatke prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca, a suprotno postupanje ovlašćuje Prodavatelja da uskrati takvom korisniku pristup ili ostvarenje svih ili dijela usluga koje nudi "www.airsoft-trgovina.hr".

7. Prodavatelj je ovlašten, bez prethodne obavijesti, mijenjati sadržaj ovih Općih uvjeta, asortiman proizvoda, cijene istih, druge podatke vezane uz web shop kao i sav ostali sadržaj "www.airsoft-trgovina.hr" zbog čega su Korisnici "www.airsoft-trgovina.hr" dužni prilikom svake posjete istoj web stranici pregledati sadržaj iste. Suprotno postupanje oslobađa Prodavatelja bilo kakve odgovornosti.

8. Prodavatelj se oslobađa svake odgovornosti za štetu koja bi mogla nastati na uređajima koji omogućuju pristup "www.airsoft-trgovina.hr"i podatcima pohranjenim na istim uređajima prilikom korištenja "www.airsoft-trgovina.hr" ukoliko je ista nastala uslijed protupravnih radnji trećih osoba, računalnih virusa i sl. te drugih slučajeva za koje nije odgovoran Prodavatelj. Također, Prodavatelj je oslobođen svake odgovornosti u slučaju nastanka okolnosti koje onemogućavaju korištenje "www.airsoft-trgovina.hr".

 

1. Online kupnja može se ostvariti samo ukoliko se kupac registrira na za to predviđenom mjestu na "www.airsoft-trgovina.hr". Prilikom ispunjavanja registracijskog obrasca kupac je dužan dati točne, važeće i potpune osobne podatke. Kupac je ovlašten izabrati mogućnost da ga Prodavatelj informira o novim proizvodima, proizvodima na akciji sl. (newsletter). Nakon uspješno obavljene registracije (pravilno popunjeni svi traženi podatci) na e-mail Kupca biti će dostavljena obavijest o uspješnoj registraciji.

2. Proizvodi koje je moguće kupiti oglašeni su na "www.airsoft-trgovina.hr" a uz svaki proizvod navedeni su podatci o specifikaciji proizvoda, cijeni, cijeni dostave kao i drugi podatci.

3. Odabir željenog proizvoda vrši se spremanjem u "košaricu" klikom na link "Košarica". Ukoliko Kupac izvrši kupnju proizvoda koji je, u međuvremenu, prodan tada će Prodavatelj kontaktirati kupca radi dogovora o daljnjem postupanju (povrat uplaćenog iznosa, kupnja drugog proizvoda ili isporuka proizvoda iste vrste kada ga Prodavatelj pribavi od svojih dobavljača). Prodavatelj, osim netom navedene obveze, ne odgovara Kupcu u opisanom slučaju po bilo kojoj osnovi.

4. U "košarici" se nalaze svi proizvodi koje je Kupac odabrao za kupnju zajedno sa cijenom proizvoda i cijenom dostave te ukupnom cijenom (uključen PDV). Ukoliko Kupac želi nastaviti sa kupnjom odabire link "Kupi", vodi do stranice „Narudžba“na kojoj je potrebno potvrditi podatke koje je kupac dao prilikom registracije, adrese dostave, potvrditi ili eventualno izmijeniti dostavu računa i odabir načina plaćanja (virmansko plaćanje, plaćanje pouzećem ili plaćanje kreditnom karticom, plačanje paypalom). Detalji računa se mogu promijeniti u odnosu da li račun prima fizička osoba ili pravna.

5. Po izvršenju naprijed navedenih koraka web shop-a i odabirom "Kupi" na stranici "Narudžba", sustav automatski vodi Kupca na stranicu "Potvrda narudžbe", a na kojoj se nalaze podatci o broju narudžbe, plaćanju kao i obavijest o odaslanju potvrdnog maila koji sadrži ponudu prodaje odabranih proizvoda te obavijest o e-mail adresi putem kojih Kupac može dobiti sve potrebne informacije.
Za svaki proizvod iz asortimana Prodavatelja koji je oglašen na www.airsoft-trgovina.hr kupac ostvaruje prava iz jamstva prema jamstvenom listu određenog proizvoda kojeg Kupac dobiva zajedno sa kupljenim proizvodom.
 
Kupac ima pravo, ne navodeći za to razlog, da u roku 14 dana od isporuke proizvoda pismenim putem javi Prodavatelju, da mu kupljeni proizvodi ne odgovaraju te jih želi zamijeniti ili pak želi povrat novca. Svoju namjeru mora kupac javiti na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

Kupac krije sam troškove vračanja proizvoda, koji moraju biti u stanju kakvom su bili kod isporuke, to jest neupotrebljavani, nekorišteni i neoštećeni. Proizvod je potrebno zapakirati u embalažu i poslati ga sa priloženom kopijom računa i ispunjenim obrazcem za zamjenu proizvoda na adresu sjedišta Prodavatelja. Troškove isporuke zamjenjenog proizvoda snosi Prodavatelj.

Opcija zamjene proizvoda ne valja za one proizvode, koji su bili izrađeni po uputama kupca, i koji su bili prilagođeni njegovim posebnim potrebama te tako zbog svoje naravi nisu primjereni za vraćanje.

Ako Prodavatelj nije u stanju u roku od 30 dana od povrata neadekvatnog proizvoda zamijeniti i isporučiti ga adekvatnim, onda se zavezuje kupcu vratiti punu cijenu kupljenog proizvoda, osim ako se Prodavatelj i kupac ne dogovore drukčije. Ako kupac zahtjeva povrat novca, Prodavatelj se zavezuje vratiti punu cijenu kupljenog proizvoda u roku 30 dana od najave o odstupanju od ugovora.