Proizvodači

KOŠARICA

 x 
Košarica prazna

TRAŽI PO PRODUKTIMA

Airsoft trgovina HIT AIRSOFT

Dostava i povrat

 

DOSTAVA:

Sve naruđbe na stranici HIT AIRSOFT če biti isporučene najkasnije u roku 7 radnih dana. Roba se šalje Hrvatskom poštom.

 

Cijene dostave:

1.) Sve narudžbe iznad 300 hk - BESPLATNA DOSTAVA

2.) Narudžbe ispod 300 kn - poštarina iznosi 30 kn

 

POVRAT:

Kupac ima pravo na reklamaciju kupljenog proizvoda sukladno važećim zakonima odnosno garantnom roku. Preporučujemo da nas pri uočenom kvaru ili nedostatku neodložno kontaktirate.

Slanje robe u okviru reklamacije obavlja se o trošku kupca.

Kako bi ostvario pravo na reklamaciju, kupac je obvezan proizvode dostaviti u stanju u kojem ih je primio i u originalnoj ambalaži.

Ukoliko se nedvojbeno utvrdi da je reklamacija na proizvod neopravdana ili da je do neispravnosti naručenog proizvoda došlo zbog neadekvatnog rukovanja ili uporabe, HIT airsoft trgovina nije dužna izvršiti povrat novca ili dostaviti zamjenski proizvod. Reklamirani proizvod bit će vraćen korisniku o njegovom trošku uz pisano objašnjenje razloga neprihvaćanja zahtjeva za povratom ili zamjenom.

Ukoliko je zahtjev za povratom novca ili zamjenom opravdan, HIT airsoft trgovina će isto izvršiti u najkraćem roku, a dostavu zamjenskog proizvoda izvršiti o svom trošku.

Ukoliko vam je poslan pogrešan proizvod, potrebno je u roku od 8 dana izvijestiti HIT airsoft trgovinu. Troškove povrata i ponovne dostave u tom slučaju pokriva HIT airsoft trgovina.